Pazar

Tarihin En Sapkın Dini: Darwinizm

Arı, çekirge, sivrisinek, sinek, tatarcık... Bu ve buna benzer böcek türlerini hemen herkes bilir. Bahçelerde, sokaklarda, hatta evlerde bu küçük canlılara sıkça rastlamamız mümkündür. Bu küçük hayvanlar yaklaşık 200 milyon yıldır hep aynıdırlar. Evrimcilerin iddiasına göre bu canlılar, dev kuşlara, garip, değişik müthiş canlılara dönüşmelilerdi. Ama bu hiç olmamıştır, yaşayan fosiller bunun açık ispatıdır.

Bir an düşünelim. Bunun tam tersi olsaydı... Her yer ara fosillerle dolu olsaydı... Bu yaşayan fosiller iddia ettikleri gibi gelişme aşamasında anormal varlıklar olsaydı... Kuşkusuz evrimciler bu delillleri sayfalarca yayınlarlardı. Ve teorileri için kesin delilin oluştuğunu iddia ederlerdi. Ama bu milyonlarca delil evrimi değil de yaratılışı tasdik ettiği için bu konuda suskun ve sessizler.
Yaratılışın milyonlarca apaçık delili ortadadır. İnat etmek, anlamazlıktan gelmek, bu mantıksız, tarihin en ilkel ve en sapkın dinini, Darwinizm'i taassupla savunmak bu yüzyılın olağanüstü şaşırtıcı bir olayıdır. İleride insanlık bunu hayret ve şaşkınlıkla hatırlayacaktır.
Göklerde ve yerde bulunanlar O'nundur; hepsi O'na 'gönülden boyun eğmiş' bulunuyorlar.Yaratmayı başlatan, sonra onu iade edecek olan O'dur; bu O'na göre pek kolaydır. Göklerde ve yerde en yüce misal O'nundur. O, güçlü ve üstün olandır, hüküm ve hikmet sahibidir.(Rum Suresi, 26-27)



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder